Vernieuwing wegdek Brusselsesteenweg
ter hoogte van S-bocht in Overijse
Schrijf je hier in voor het doorlopend infomoment van 3 februari 2020
in Bezoekerscentrum Dru!f en ontvang automatisch de infomail voor de start van de werken
 
In het voorjaar 2020 krijgt het wegdek van de Brusselsesteenweg (N4) in het centrum van Overijse, de bekende S-bocht, een vernieuwd wegdek. Gedurende anderhalve maand zal de aannemer in één fase de rijweg over een 700-tal meter opbreken en opnieuw asfalteren.

Op 3 februari verwelkomen we omwonenden en handelaars in "Bezoekerscentrum Dru!f", Waversesteenweg 2, 3090 Overijse.  In aanwezigheid van medewerkers van Wegen en Verkeer, de aannemer en de gemeente Overijse kan u terecht met praktische vragen in verband met de wegenwerken en/of omleiding. U wandelt tijdens de infosessie gewoon binnen (opgelet: aparte uren voor inwoners en handelaars) en kan dan het plan van aanpak met de omleidingen inkijken en aanwezige medewerkers aanspreken als u nog met vragen zit. 

Het infomoment is doorlopend open voor omwonenden vanaf 17u. tot 19u.  Nadien ontvangen wij de handelaars tussen 19u. en 20u. die nog met specifieke vragen zitten. Gelieve het formulier volledig in te vullen en aan te duiden of u omwonende of handelaar bent. Via deze weg geven wij u ook al de gelegenheid om eventuele vragen te stellen, die wij in de mate van het mogelijke ter plaatse zullen beantwoorden. Kan je niet aanwezig zijn? Duid dan de optie aan dat je niet kan langskomen, maar graag de infomail van Wegen en Verkeer ontvangt voor de start van de werken. In die mail geven we de laatste stand van zaken mee i.v.m. de werken.
(*) = velden verplicht invullen a.u.b.
* verplicht invullen aub
Geef hier eventueel beknopt je vraag mee
Enkel invullen als u handelaar bent

Het Agentschap Wegen en Verkeer en de gemeente Overijse verwerken gegevens verstrekt via dit formulier om u te informeren over wegenwerken in Overijse. Door u in te schrijven, gaat u akkoord dat wij u in de toekomst hierover informeren via mail. Gaat u hiermee akkoord? Vink dan 'Email' aan aub.